divendres, 14 de febrer del 2014

Assemblea Plataforma PROU 13/02/2014

Dijous 13/02/2014, EPA Sant Carles, assembla Plataforma PROU.
Primer que res, des de la Plataforma PROU agraïm de nou l'assistència a tots: representants de les AMPES dels CEIP Bonavista, Martínez Valls i Rafael Juan Vidal, directora del CEIP Bonavista, Plataforma Mestre d'Otos, Consell Local de la Joventut, CCOO, Pepe Pla com a representant de l'ajuntament d'Ontinyent, Esquerra Unida, Partit Popular, Joventuts del Partit Popular i persones a títol individual. 


La d'anit va ser una assemblea productiva, com totes en general, però aquesta en particular ho ha estat més perquè hem passat de dibuixar el camí a fer-hi unes passes.

Dimarts dia 18 de febrer ens reunirem amb la inspectora d'Educació de la zona, amb qui volem parlar sobre l'avís de les supressions. Entre d'altres preguntes, volem que ens explique en què s'han basat, quins criteris s'han seguit i què han fet o pensen fer amb les al·legacions. Cap escola a Ontinyent compta amb l'espai adequat per a la ràtio a 30 alumnes per classe que volen imposar. Si volen que tot siga per llei, com ha de ser, que la complisquen.

Per fi Conselleria ens respon a la nostra petició de cita. Serà dilluns dia 10 de març. En aquesta reunió, a més de plantejar-li tots els dubtes que tenim respecte les supressions, li farem arribar el malestar de tota la comunitat educativa a aquesta falta d'informació que ens tenen sotmesos des de Conselleria. Ni sabem les unitats que se suprimiran, ni sabem quan. Per això, aprofitem de nou per a fer extensiva la tasca de la Plataforma PROU a TOTES LES ESCOLES. Cap escola està lliure de les supressions. Totes les escoles s'hi deurien involucrar en aquesta lluita per a no rebre una mala sorpresa que de segur rebran, si no en març, en juny.

Anit ens van reiterar el seu suport els representants d'Esquerra Unida i del Partit Popular. Com ens van recordar, van votar favorablement al suport del consistori d'Ontinyent a les al·legacions presentades pel Consell Escolar contra les supressions, i comptem amb ells per a totes les accions i mesures que des de la Plataforma pensem prendre.


Vam aprofitar per a fer-los partíceps de la Festa per l'Educació que està organitzant l'Ajuntament d'Ontinyent amb la col·laboració de la Plataforma PROU. Els esperem a tots a la Marxa per l'Educació Pública, que iniciarà la Festa.

I seguim treballant. Seguim lluitant per defendre l'educació pública. Una educació igualitària, de qualitat i digna. Per l'educació pública i en valencià! Diguem PROU!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada