dijous, 20 de febrer del 2014

FESTA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA, 29 DE MARÇ A ONTINYENT

L'Ajuntament d'Ontinyent, amb la col·laboració de la Plataforma PROU, organitza la Festa per l'Educació Pública

Avui mateix, Pepe Pla, regidor de Joventut, Esports i Educació, ha informat que el proper 29 de març de vesprada se celebrarà a Ontinyent la Festa per l'Educació Pública, organitzada per l'Ajuntament d'Ontinyent i amb la col·laboració de la Plataforma PROU, formada per Ampes, mestres, sindicats, i amics de l'educació pública.  

La Marxa per l'Educació Pública donarà inici a la Festa 
La Marxa (l'itinerari està pendent de la confirmació de l'autorització pertinent) començarà a les 17h i passarà pels carrers de la nostra ciutat, entre ells una de les avingudes més importants, fins arribar al recinte firal, lloc on se celebrarà la Festa per l'Educació Pública.

La Festa comptarà amb tallers per als més menuts, contacontes, gimcana informativa, concerts i lectura de manifestos en defensa de l'Educació Pública. Perquè la Festa celebrarà l'educació pública i la qualitat de les nostres escoles, però també serà reivindicativa en defensa d'una educació pública, de qualitat i en valencià. Una Festa on aprofitarem per cridar ben fort PROU! Prou atacs a l'ensenyament públic, prou atacs a les nostres escoles. I quina millor manera de fer-ho que demostrant que som escola.

Alumnes, Ampes, sindicats, plataformes, mestres, professors, partits polítics, amics, TOTS, units en defensa del que és nostre, pel futur de l'Educació Pública, de qualitat i en valencià, en defensa de les nostres escoles.

Esteu tots més que convidats a vindre a la Festa. Esteu tots més que convidats a col·laborar-hi. Tots som escola. I units hem de cridar ben fort PROU!

Al blog anirem informant sobre els grups i artistes convidats, manifestos, tallers... tot. No us perdeu cap detall!

I no oblideu que estem a la vostra disposició. La Plataforma PROU som tots. Totes les persones preocupades pel futur de l'Educació Pública.

Notícies relacionades:
"Ontinyent prepara una festa intercomarcal per a reivindicar l'escola pública front els atacs del Consell", Web de l'Ajuntament d'Ontinyent, 21/02/2014
"Una festa per l'Educació contra l'atac a l'escola pública", Vilaweb Ontinyent, 21/02/2014
"Festa intercomarcal per reivindicar l'escola pública davant els atacs del Consell", La Veu del País Valencià, 21/02/2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada