dijous, 27 de març del 2014

AVENTURES I DESVENTURES D'UNA TANCADA III

Ja en són tres els dies de tancament al CEIP Bonavista, CEIP Martínez Valls i CEIP Ramiro Jover. Ahir mateix ens assabentàrem que l'IES Ausiàs March de València també s'ha tancat. Ho celebrem!
Estem rebent molt suports als tancaments i la veritat és que cada vegada tenim més força i ànims per seguir endavant. Gent que no estava informada, ara ho està. La gent que ja ho estàvem, estem més convençuts. Només per això, ja tot paga la pena. 

Ahir vam comptar amb la visita de Miguel Soler, vicesecretari d'Educació del PSPV i de la diputada Pilar Sarrión, acompanyats per l'alcalde d'Ontinyent i regidors del PSPV Ontinyent. Tant un com l'altre van mostrar el seu suport als tancaments i van defendre l'educació pública, que sempre ha d'estar garantida i per davant de qualsevol altre tipus d'educació.
Vam seure a mode d'assemblea i els pares i mares vam poder parlar amb ells obertament. Ens van escoltar i també nosaltres a ells. 
Pilar Sarrión es va comprometre a portar a les Corts la defensa d'unitats d'Ontinyent. A més, ens va donar tota la documentació referent a les preguntes que des del PSPV han proposat a la Consellera, que no ha respost a cap. Ens va fer saber que el dia que estiga previst que la consellera responga, poden convidar a 3 o 4 persones a assistir a la sessió, i així ens ho farà saber a través de l'alcalde, Jorge Rodríguez. Els agraïm de nou, des d'ací, que vingueren a escoltar-nos i que efectivament el seu suport siga visible com ho serà a les Corts.
També vam rebre la visita més tard d'Ignacio Blanco, diputat en les Corts Valencianes i portaveu de la Comissió Executiva d'Esquerra Unida del País Valencià. L'acompanyaven membres d'Esquerra Unida d'Ontinyent, encapçalats per regidor Manolo Ruiz. Ens van donar suport als tancaments i també vam poder parlar amb ells sobre la situació i sobre què podem esperar d'ells des de València. Des d'EU ens van deixar clar que sempre apostaran per una educació pública, inclusiva, laica, de qualitat i per a tots i totes. I que sempre estarà per davant.
Així, tant Mònica Oltra per Compromís, Miquel Soler i Pilar Sarrión per PSPV i Ignacio Blanco per EU, ens van assegurar que lluitaran per una educació pública per davant de tot, una educació de qualitat per a tots i totes. 

A les escoles, molts ànims, més il·lusió per saber que els tancaments estan tenint molt de ressò i més força per a seguir endavant.

Martínez Valls
Ramiro Jover

Martínez Valls

Ramiro Jover
Bonavista
AVUI ÉS EL 4T DIA DE TANCAMENT. CONTINUEM!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada