divendres, 4 d’abril del 2014

AVENTURES I DESVENTURES D'UNA TANCADA XI

11 dies de tancament!
I avui ens despertem amb una molt bona notícia: Escola Valenciana iniciarà un recurs contenciós-administratiu dilluns mateix contra les supressions d'unitats. Sumat a la iniciativa de l'STEPV de portar al Parlament Europeu l'atac al valencià i que dimecres Compromís portarà a Les Corts les supressions i els tancaments, anem per bon camí. A més, com ja vam dir ahir, les escoles de Castelló s'adhereixen als tancaments el proper dia 10 d'abril.

Ahir ens vam reunir les escoles públiques d'Ontinyent i vam prendre una sèrie de decisions comunes:
- Dilluns 7 d'abril concentracions a les portes de les escoles i centres en protesta per les supressions i en suport dels tancaments.
- Repartirem tela verda per a fer banderes per als balcons en defensa de l'educació pública i contra les eliminacions d'unitats.
- Proposarem a les escoles públiques d'Ontinyent que representants de cada escola vagen a sopar al Bonavista i al Martínez Valls una nit a la setmana en senyal de suport als tancaments.
- En funció de com responguen dilluns des de Conselleria, actuarem, però acordem que si alguna de les escoles es salva de les supressions seguirà donant suport a les altres acompanyant-los en els tancaments, fent tancaments simultanis... d'això, en parlarem si arriba el moment. 

A l'assemblea nocturna del CEIP Martínez Valls es va proposar organitzar un autobus per a anar divendres 11 d'abril de matí a fer una concentració davant del Palau de la Generalitat Valenciana. Convocarem totes les escoles que vullguen adherir-se a aquesta proposta. En saber més de l'organització de l'autobus i de com reservar plaça, ho comunicarem. 

Vinga! Ànims i a per la 12a jornada de tancament!!

L'EDUCACIÓ PÚBLICA NO ES TOCA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada